error
 • 0,00┬áRON
  0

TERMENI SI CONDITII

Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe acestea. Ramane la aprecierea dvs. daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Toate conditiile enumerate mai jos se refera la toti clientii si la toate comenzile, daca nu sunt altfel specificate in scris de catre un senior manager al firmei.

TOATE PRETURILE DE PE ACEST SITE SUNT CU TVA.

Pozele de pe acest site au un caracter informativ si in realitate pot sa difere de poza afisata pe acest site. Ne declinam raspunderea pentru orice greseala de traducere; greseala ortografica; pret inexistent sau gresit;denumire de produs incorecta sau diferita de descrierea acestuia . Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Folosirea (vizitarea si comandarea produselor de pe site-ul www.piese-biciclete.eu implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. S.C. Best Wheels S.R.L. isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi. Prin accesarea site-ului www.piese-biciclete.eu, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse, comunicarea se realizeaza in mod electronic , considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de orice fel de la S.C. Best Wheels S.R.L.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.piese-biciclete.eu sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.piese-biciclete.eu, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor www.piese-biciclete.eu si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Preturi

Firma noastra face toate eforturile sa asigure preturi stabile. Din nefericire, datorita diversilor factori incluzand ratele cursului valutar, taxele si comisioanele vamale, fluctuatiile pietei, ocazional suntem nevoiti sa schimbam preturile fara vreo notificare prealabila. Retineti va rugam ca preturile din momentul comenzii raman valabile pana la livrare, respectiv preturile stabilite anterior prin acord scris intre client si un manager al firmei autorizat pentru astfel de acorduri. Toate preturile in acest site sunt exprimate in RON si este specificat daca pretul este cu/sau fara TVA.Preturile nu includ taxele de transport. Preturile sunt raportate la cantitate, va recomandam sa le verificati inainte de a lansa comanda.

Comenzi

Va rugam nu omiteti sa ne furnizati corect toate datele Dvs sau firmei Dvs inclusiv adresa de livrare, cod fiscal, contul, banca, numele persoanei de contact.

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite de Best Wheels SRL numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de inregistrare vor fi folosite pentru a va trimite comenzile, eventualele promotii, etc. S.C. Best Whhes SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vinda bazele de date continind informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

1. Prelucrarea datelor cu caracter personal ┼či confiden┼úialitatea acestora Conform cerin┼úelor Legii nr. 677/2001 pentru protec┼úia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ┼či libera circula┼úie a acestor date, modificat─â ┼či completat─â ┼či ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal ┼či protec┼úia vie┼úii private ├«n sectorul comunica┼úiilor electronice, poate colecta de la dumneavoastr─â date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastr─â ┼či dac─â acestea sunt furnizate ├«n mod voluntar. S.C.Best Wheels SRL administreaz─â ├«n condi┼úii de siguran┼ú─â ┼či numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furniza┼úi despre dumneavoastr─â, un membru al familiei dumneavoastr─â ori o alt─â persoan─â. Formularul de comand─â / ├«nregistrare prezentat pe Site-urile S.C.Best Wheels SRL cere informa┼úii prin care pute┼úi fi identifica┼úi sau pentru a v─â contacta ┼či procesa solicitarea dumneavoastr─â. Folosim datele cu caracter personal colectate ├«n urm─âtoarele scopuri:

 • Expedierea ┼či facturarea comenzilor dumneavoastr─â.
 • Rezolvarea anul─ârilor sau pl├óngerilor referitoare la comanda, serviciile sau produsele achizi┼úionate.
 • Pentru a asigura accesul la sec┼úiuni cu acces limitat ale Site-urilor Best Wheels SRL.
 • Trimiterea de buletine informative periodice - cu aprobarea dumneavoastr─â. Informa┼úiile ├«nregistrate sunt destinate utiliz─ârii de c─âtre operator ┼či sunt comunicate numai urm─âtorilor destinatari: partenerii contractuali care asigur─â serviciile de curierat.

S.C.Best Wheels SRL poate dezvălui datele cu caracter personal către terţi dacă acest lucru este cerut de lege sau în cazurile de bună credinţă în care aceste acţiuni sunt necesare pentru:

 • conformarea la rigorile legii,
 • expedierea comenzilor,
 • efectuarea gestiunii economico-fiananciar─â ┼či administrativ─â, sau
 • autentificarea tranzac┼úiilor de e-commerce ┼či efectuarea pl─â┼úilor, sau
 • protejarea ┼či ap─ârarea drepturilor de proprietate ale Best Wheels SRL ┼či ale Site-urilor sale web, sau
 • ac┼úionarea ├«n circumstan┼úe de urgen┼ú─â pentru protejarea siguran┼úei personale a angaja┼úilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.

Atunci când suntem solicitaţi să furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare îndeplinirii obiectului solicitării.

Best Wheels SRL nu vinde, schimb─â sau ├«nchiriaz─â date cu caracter personal c─âtre ter┼úi. Conform Legii nr. 677/2001, beneficia┼úi de dreptul de acces, de interven┼úie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodat─â, ave┼úi dreptul s─â v─â opune┼úi prelucr─ârii datelor personale care v─â privesc ┼či s─â solicita┼úi ┼čtergerea datelor.Dac─â unele din datele despre dumneavoastr─â sunt incorecte, v─â rug─âm s─â ne informa┼úi c├ót mai cur├ónd posibil.

2. Utilizarea datelor statistice ┼či a datelor anonime Best Wheels SRL poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate ├«n urma prelucr─ârii ├«n calitatea sa de operator ├«n urm─âtoarele scopuri:

 • realiz─ârii de analize / rapoarte;
 • realiz─ârii de inform─âri;
 • public─ârii, promov─ârii, ofert─ârii produselor / serviciilor oferite de c─âtre Best Wheels SRL. Best wheels SRL colecteaz─â informa┼úii ┼či le prelucreaz─â ├«n date statistice despre ce pagini accesa┼úi ├«n interiorul Site-urilor., inclusiv adresa IP de la care Site-ul este vizitat.Best Wheels SRL poate folosi ├«n cadrul Site-urilor cookies, stoc├ónd temporar date cu caracter personal ├«n urm─âtoarele scopuri:
 • Pentru a ├«mbun─ât─â┼úi securitatea accesului.
 • Pentru a ├«mbun─ât─â┼úi uzabilitatea ┼či pentru a va furniza un serviciu cat mai bun.

3. Securitatea datelor colectate Best Wheels SRL utilizeaz─â metode ┼či tehnologii de securitate, ├«mpreun─â cu politici aplicate salaria┼úilor ┼či proceduri de lucru , inclusiv de control ┼či audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale ├«n vigoare. Serverele pe care Site-urile sunt g─âzduite de c─âtre o firm─â de specialitate (ISP), sunt protejate la acces fizic ┼či de la distanta limitat, fiind instalate ├«n incinte adecvate tehnic ┼či din punct de vedere al securit─â┼úii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a v─â proteja datele cu caracter personal colectate, analiz─âm noile tehnologii in domeniu ┼či, atunci ┼či dac─â este cazul, le aplicam ├«n vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware ┼či software utilizat─â de catre solu┼úia Best Wheels SRL, este periodic analizat─â din punct de vedere al securit─â┼úii. Best Wheels SRL nu este raspunz─âtoare de pierderea sau accesul neautorizat la datele cu carcter personal datorate folosirii mediilor nesecurizate de comunica┼úie (de exemplu e-mail) sau datorate ISP-urilor.

4. Legea de guvernare Accesul ┼či utilizarea acestui portal, c├ót ┼či a con┼úinutului de aici, vor fi guvernate ┼či interpretate ├«n acord cu legile rom├óne ├«n vigoare. Cateva dintre legile aplicabile, inclusiv modific─ârile ulterioare:

Legea comerţului electronic - 365/2002

Norme tehnice ┼či metodologice din 13 decembrie 2001 pentru aplicarea Legii nr. 455/2001 privind semn─âtura electronic─â

Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă

Ordonan┼úa urgen┼ú─â nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor ├«n cadrul contractelor ├«ncheiate cu profesioni┼čtii, precum ┼či pentru modificarea ┼či completarea unor acte normative

Hotărârea Guvernului nr. 1308 din 11/20/2002 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii 365/2002 privind comerţul electronic

Legea privind clauzele abuzive ├«ncheiate ├«ntre comercian┼úi ┼či consumatori, nr. 193/2000;

Legea pentru protec┼úia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ┼či liber─â circula┼úie a acestor date - 677 / 2001

Ordin nr. 1453 din 1 martie 2001 privind ocupaţia de Designer pagini web

Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor ┼či drepturile conexe

Dispozi┼úii privind Prevenirea ┼či combaterea criminalit─â┼úii informatice (Titlul III din Legea 161 din 19/04/2003 privind unele m─âsuri pentru asigurarea transparen┼úei ├«n exercitarea demnit─â┼úilor publice, a func┼úiilor publice ┼či ├«n mediul de afaceri, prevenirea ┼či sanc┼úionarea corup┼úiei - Publicat ├«n Monitorul Oficial, Partea I nr. 279 din 21/04/2003)

Legea privind prevenirea ┼či combaterea pornografiei - 196/2003 publicat─â ├«n Monitorul Oficial Nr. 342 / 20 mai 2003.